Rijke historie en ruim 110 jaar vakmanschap

Vanaf 1997 staat alweer de vierde generatie aan het roer

Verhaag is geworteld in een rijke historie. In 1902 begon Ludovicus Verhaag een timmerbedrijf in Sevenum en legde daarmee de basis voor het huidige bedrijf, dat gespecialiseerd is in vloeren, wanden, plafonds en maatwerk kasten en schuifwanden. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer. De huidige leiding is zich ervan bewust dat het bedrijf met stevige wortels in de markt staat dankzij de gedegen basis die met name gelegd werd door de Gebroeders Verhaag (3e generatie).

Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier
Eretitel sinds 2003

Sinds 2003 heeft Verhaag het predikaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’; Een eretitel voor een gezond familiebedrijf van minstens 100 jaar oud, dat van plaatselijk of regionaal belang, ‘vooraanstaand’, van onberispelijk gedrag en maatschappelijk betrokken is.

‘Hare Majesteit de Koningin heeft besloten het recht tot het voeren van het Predikaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ te verlenen aan de firma Verhaag Afbouwsystemen Parketvloeren Aannemersbedrijf bv’

12 mei 2003

De opening van de nieuwe showroom in maart 2008 was mede doorslaggevend voor de jury om Verhaag in 2008 de Ondernemersprijs Horst aan de Maas toe te kennen. Dat Verhaag door al die jaren een vertrouwde naam heeft opgebouwd blijkt onder andere uit het hoge percentage klanten die op recommandatie de showroom bezoekt. Bovendien zijn zij trots op de titel Beste Familiebedrijf van Zuid-Oost Nederland 2014.

team

vlnr.: Carlijn, Henk, Chantal en Udo

Contact Opnemen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken