Reviews

www.opiness.nl en www.casa.nl zijn online en onafhankelijk platforms op internet waarop men een review kan plaatsen van alle winkels in Nederland.

Verhaag is een familiebedrijf dat ruim 110 jaar gespecialiseerd is in ambachtelijk vakmanschap. Kwaliteit en service hebben zij hoog in het vaandel staan. Het predikaat Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier staat voor kwaliteit, soliditeit en continuïteit van een familiebedrijf in de Nederlandse markt. Verhaag is bovendien aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen welke u als klant extra garanties en zekerheid bied.

Hoe hebben klanten de service en kwaliteit van Verhaag BV ervaren?

logo-txt-png

 • Verhaag heeft bij ons een grote reparatie uitgevoerd, volledig opgeschuurd en opnieuw gebeitst etc. Ik mag het bedrijf een compliment maken betreffende het nakomen van afspraken. Zeker niet flauw als er iets anders moert gebeuren als het traditionele werk. Het personeel was zeer correct, op tijd en behulpzaam. Niets dan lof.

  GERARD WILLEMS (8,7)
 • Op een vriendelijke vlotte manier geholpen en wat de laatste tijd wel eens meer voorkomt bij bedrijven was hier de sloga afspraak is afspraak geheel op zijn plaats. Zeer goede service.

  Riek Groenewegen (9,2)
 • De advisering in de winkel was prima en er volgde een bezoek om zekerheid te hebben. Het leggen van de parketvloer en de afwerking ervan was goed en ook de nazorg liet niets te wensen over. De totaalprijs werd door hun verlaagd (i.v.m. de zes-procentregeling) zonder dat wij er om hoefden te vragen. Wat wil je nog meer?!

  Jetee (9,2)
 • Klant is Koning. Denkt mee met de wensen van de klant. Scherpe prijs kwaliteit verhouding. Tijdens de uitvoering wordt rekening gehouden met de wensen van de kritische klant.

  Jannie Kessels (7,2)
 • Wij zijn op alle fronten zeer tevreden. Prachtige showroom, vriendelijke en kundig personeel. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Leveren vakwerk en hebben een uitstekende service. Een echte aanrader

  John van de Ven (9)
 • Zeer klantvriendelijk (b.v. komen net voor sluitingstijd aan en worden toch nog goed geholpen.) kwaliteit is top,assortiment top

  Linssen (9,2)
 • Wij zijn zeer tevreden over de adviezen, begeleiding, service en het vakwerk dat wij van Verhaag hebben ervaren, toen wij dit voorjaar een kastsysteem bij hen kochten. Wij zullen zonder twijfel bij een volgende aankoop bij hen terugkomen.

  Josefien (8,8)
 • Een zaak met zeer vakkundig personeel en waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Ben dan ook meer dan tevreden over de aangeschafte schuifwandenkast en laminaatvloer

  Smedts (9,7)
 • het is een top firma! veel keus & prima service. bij de zoektocht naar een nieuwe vloer, rij ik 60 km om geholpen te worden door echte vakmensen. een aanrader !

  Jans (9,5)
 • Dit is echt een top zaak. Deze zaak heeft uitstraling en geeft bij binnenkomst direct een "ik voel me thuis gevoel". Kwaliteit gaat hier boven kwantiteit en dat maakt dat de prijs altijd in overeenstemming is met het te leveren product. Service beperkt zich niet alleen tot de zaak en het afrekenen bij aankoop. Ook de eventuele nazorg is van hoge kwaliteit. Aanbiedingen.......goede wijn behoeft geen krans.

  Ericvie (9,7)
 • met name prijs-kwaliteitverhouding heel erg goed, bij ons is laminaat gelegd en wij hebben nog nooit een firma meegemaakt met zoveel kwaliteit duidelijke afspraken zeer professioneel en als ze weggaan is alles opgeruimd en netjes achter gelaten eigenlijk hoef je daarna niets meer te doen, nog nooit meegemaakt.

  Neda (10)
 • we hebben 2 schuifdeur kasten aangekocht, deze kasten hebben we zelf geplaatst, uitstekende afspraken kunnen maken, deskundig en uitgebreid advies, levering van de kasten volgens afspraak met zelfs bevestigings materialen zoals schroeven en pluggen, met de mededeling "als wij de kasten hadden geplaatst was dat ook inclusief bevestigings materialen geweest.

  Hubertus (9,3)
 • Zeer professionele zaak. We hebben hier in 2006 een schuif wandkast gekocht en zijn hier heel erg tevreden over. De kwaliteit is goed en de kast is erg mooi. We zijn in de winkel goed en vriendelijk geholpen. De kasten worden niet tegen bodemprijzen verkocht, maar de kwaliteit is uitmuntend! Wij zijn zeer tevreden met Verhaag!

  RHunnekens (8,8)
 • Vakmanschap en vriendelijkheid staat bovenaan in deze zaak bij de eigenaars en het personeel. Ben zeer tevreden over hun werk en resultaat bij het leggen van mijn vis graad parketvloer en maken van schuifdeurenkast. Compliment aan allen!

  Beersum (9,3)
 • Je krijgt in de zaak een perfect beeld van de diverse vloeren, zo nodig wordt er even een extra staaltje gemaakt. En het is nooit een probleem om nog eens thuis te komen kijken en advies te geven. Wij zijn nog steeds zeer tevreden met onze vloer!

  SMertens (8,8)
 • Ik was zelf bezig met laminaat te leggen op de bovenverdieping, en zonder te vragen kwamen ze met aanwijzingen en tips, waardoor het leggen makkelijker werd het resultaat beter werd! Dat heb ik met geen een bedrijf meegemaakt, tot nu toe. Chapeau!

  BKersten (10)
 • Prijsniveau en prijs-kwaliteitverhouding is goed en krijg je waar voor je geld. Vriendelijk behulpzaam en vakkundig personeel. Ook hun service is heel goed. Verhaag parketvloeren heeft ons probleem wat deels te maken had met het vocht in de kruipruimte uitstekend opgelost. Met hun scherpe aanbiedingen en goede scores met de voorgaande aspecten, hoef je niet verder te zoeken. Wij bevelen Verhaag parketvloeren graag aan!

  Stan (9,5)
 • Personeel kantoor zeer meedenkend, positief en personeel op de werkvloer zeer positief in de omgang, goede werklust en vakbekwaam. Directie meedenkend, niet opdringerig en rust uitstralend bij vragen en onduidelijkheden van onze kant. Prijs kwaliteit verhouding in zijn totaliteit goed! al zijn er altijd wel die nog beter zijn en misschien nog goedkoper kunnen.

  DeSchipper (9,5)
 • We zijn heel erg blij dat we gekozen hebben voor Verhaag Parketvloeren. De medewerkers zijn zeer klantvriendelijk ingesteld,nemen uitgebreid de tijd voor je en zijn ook zeer deskundig als het gaat om productinformatie en advies. De uitvoering van de opdracht(het leveren en monteren van een kastombouw)was voorbeeldig.Een pluim daarvoor. Voor eventuele vervolg opdrachten weten we nu waar we moeten zijn.

  Joop en Koos de Jong (9,3)
0
Prijsniveau:
0
Aanbiedingen
0
Service
0
Assortiment
0
Personeel:
0
Prijs/kwaliteit:
Contact Opnemen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken