Glazen scheidingswand in huis of op kantoor

Toepassingen van glas in het interieur geeft net die extra uitstraling 

De toepassing van glas in het interieur,zoals het gebruik van glazen wanden, wint aan populariteit. Dat is niet verwonderlijk. Een roomdivider of een schuifwand tussen de woon- en eetkamer of op kantoor? Een vast glazen systeem of juist een volledig mobiele glazen oplossing? Alle soorten glazen wanden zijn mogelijk, Verhaag laat zich graag uitdagen.

SGG SYSTEMS STRUCTURE : BRANDWEREND GLAS
Brandwerende of geluidswerende glazen wanden voor kantoor of thuis

Kantoorruimten met glazen (scheidings) wanden bieden een zekere privacy, maar ogen ruimtelijk en professioneel. SGG Systems Structure maakt het mogelijk om meer transparantie te creëren binnen de wettelijke richtlijnen, ondanks de beperkingen die de bouwvoorschriften stellen in verband met de brandwerendheid. Het systeem SGG Systems Structure bestaat uit brandwerende glaspanelen, die door middel van een speciale kitvoeg aaneengeschakeld zijn. De basisbeglazing bestaat uit een aantal glasplaten die eerst tot gelaagd glas worden samengesteld. Vervolgens worden enkel geslaagde glaseenheden onverbrekelijk met elkaar verbonden door een of meer transparante kleurloze tussenlagen die bij brand opschuimen. De glaspanelen vormen bij brand een ondoorzichtige stabiele scheiding welke brandwerend en straling – reducerende is. Met deze wanden kan men ook geluidsoverlast aanzienlijk beperken en gelijktijdig de openheid van de ruimte behouden in een veilige toepassing van geluidswerende glazen wanden. Het toepassen van akoestische folie heeft geen enkele invloed op het doorzicht van het glas. De gelaagde beglazing biedt tevens doorloop- en doorval beveiliging. De wanden zijn door TNO getest op rw-waarden van 38dB en 40dB.

Contact Opnemen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken