Glazen deuren, geluidsisolerend en breukvast

SGG Systems Silence Door: geluidsisolerende deursystemen

SGG Systems Door 1338/1739 zijn geluidsisolerende deursystemen. Deze glazen deursystemen die te plaatsen zijn in de geluidsisolerende wanden zonder het ontstaan van geluidslekken. De glazen deuren zijn eveneens uitgevoerd in SGG Stadip Systems en werden door TNO getest op rw-waarden van 38dB en 39dB. Glazen deuren worden standaard uitgevoerd in SGG Securit. Dit glas heeft een weerstand die 5 x hoger ligt dan gewoon glas en valt bij breuk in kleine onscherpe stukjes uiteen.

GLAZEN DEUREN VOOR TRANSPARANTIE EN STIJL
Ook met figuurglas, geëtst glas en gezandstraald glas

Een glazen deur laat meer licht door, ook in ruimtes waar geen direct zonlicht binnenvalt. Een glazen deur zorgt er bovendien voor totaal of gedeeltelijk doorzicht tussen ruimtes. Met een compleet heldere glazen deur geniet u optimaal van het licht dat binnenkomt in de ruimte. Voor glazen deuren kan ook gebruikt gemaakt worden van figuurglas, geëtst glas en gezandstraald glas. Dit zijn doorschijnende beglazingen die onderling variëren in doorzicht; deze doorschijnende beglazing garandeert uw privacy. De glazen deuren zijn leverbaar in standaard afmetingen maar kunnen ook volledig op maat gemaakt worden.

Contact Opnemen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken