Schuifwandkasten perfect op maat samengesteld

Kastinterieur in bijpassende stijl en luxe uitstraling

Een kastinterieur op maat van Verhaag is altijd van topkwaliteit. De kastinterieurs voor de schuifdeurkasten zijn verkrijgbaar in drie diktes en in vele aantrekkelijke kleuren. Het kastinterieur is opgebouwd uit 18 mm, 22 mm of 38 mm gemelamineerd spaanplaat en afgewerkt met een robuuste ABS stootrand. De mooie legplankverbindingen zorgen voor een moeiteloze opbouw en een stijlvolle uitstraling van het interieur van uw inloopkast of schuifwandkast.

KASTINTERIEURS GEHEEL NAAR EIGEN WENS
Laden op maat met softclosing

U maakt uw kastinterieur compleet met de laden op maat. De laden op maat zijn altijd uitgerust met ‘softclosing’ en het ladefront is afgewerkt met een stevige ABS band. Verhaag biedt u een compleet assortiment accessoires om al uw eigendommen overzichtelijk in uw schuifwandkast op te bergen. Voor het kastinterieur zijn laden op maat beschikbaar. Deze laden zijn in hoge en lage afmetingen verkrijgbaar. De laden op maat zijn verkrijgbaar in maar diverse kleuren. De fraaie, moderne handgrepen maken de lade compleet. Naast de laden op maat zijn er voor het opbergen draadmandjes, ladeblokken, garderobestangen, uitschuifbare garderobehouders, garderobeliften, schoenen- en stropdashouders beschikbaar. Alle accessoires zijn van een zeer stevige kwaliteit. U creëert met deze kastinterieurs de voor u perfecte schuifwandkast.

behang en vloer 055
Contact Opnemen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken