Ontwerp zelf uw ideale kast of schuifwand

Hoogwaardige oplossingen voor opbergmogelijkheden

U vindt bij Verhaag een ongekend ruime collectie schuifwandkasten, inloopkasten en schuifwanden. Zij bieden keuze uit ruim honderd verrassende dessins en structuren, waaronder spiegels en diverse glassoorten. Iedere kast is persoonlijk maatwerk. De mogelijkheden zijn dus onbegrensd. U bepaalt zelf de vorm, de stijl, de kleuren en de indeling. De indeling kunt u eventueel uitbreiden met een kledinglift, schoenenrek, draadmandjes, enz. De toepassingen verfraaien het interieur en bieden bovendien efficiënte, hoogwaardige opbergoplossingen. Bijpassende wandmeubels en dressoirs behoren ook tot de mogelijkheden. Ook voor kantoor hebben zij de ideale opbergmogelijkheid voor oa ordners.

Een industriële look met Grand Steel schuifdeuren

Een eyecatcher als ruimtedeler of  vaste scheidingswand

Grand Steel look aluminium schuifdeuren komen in elk interieur tot hun recht. Het strakke kader geeft een moderne uitstraling. Het wordt tegenwoordig veel toegepast in het interieur als ruimtedeler met een vast gedeelte i.c.m. schuifdeuren zonder onderrail. Het systeem is geheel naar wens in te delen en kan ook buiten geplaatst worden. Bijvoorbeeld onder uw overkapping.

Het systeem is verkrijgbaar in een zwart en wit frame.

Vaste wanden i.c.m. schuivende wanden.

Vele vakverdelingen mogelijk.

Helder gehard veiligheidsglas (retro look).

Mogelijk met softclosing.

Aantrekkelijk geprijsd t.o.v. stalen deuren.

Contact Opnemen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken