Warm welkom in een inspirerende ruime showroom

Een indrukwekkende showroom met een vertrouwde sfeer

Alle mogelijkheden in vloeren liggen in vakken van circa 15 m2 per item. De natuurlijke lichtinval door de enorme ramen geeft een eerlijk beeld van de houtnerf en kleurstelling van de houtsoorten. De vele mogelijke schuifwandkasten en inloopkasten staan opgesteld in inspirerende sfeerkamers. Warmte- en koeling, geput uit aardwarmte, zijn hier verwerkt in diverse wanden, plafonds en vloeren. Zo kunt u deze manier van verwarmen en koelen zelf ervaren.

De ruime showroom is de basis van dit familiebedrijf. Hier wordt vaak het eerste contact met de klant gelegd, op gastvrije wijze onthaald en vakkundig te woord gestaan. Verhaag informeert, adviseert en helpt u een weloverwogen keuze te maken, zodat u nog jaren plezier heeft van uw aankoop.

In een deel van de showroom WOON-DROOM van Verhaag is een studio gecreëerd van Bad en Keuken Design Sevenum. Kwalitatief hoogwaardige badkamers en keukens van Italiaans design. Tevens vindt u Dan Salet Woonidee op de eerste etage met mooie raamdecoratie waaronder ook shutters. Samen vormen wij het concept Woon-Droom.nu.

Om u de volle aandacht te kunnen geven, vragen wij u een afspraak te maken wanneer u onze showroom wilt bezoeken. Wij denken met u mee zodat u straks kunt genieten van een heerlijke woonomgeving of werkplek.

U bent van harte welkom!

Udo en Carlijn Verhaag-Jans
Henk en Chantal Lucassen-Verhaag

 

Voor systeemplafonds en scheidingswanden kunt u van maandag t/m vrijdag contact opnemen met de afdeling calculatie.

Wanneer u plafond-/wandmaterialen wilt afhalen, graag voorafgaande aanmelden zodat wij uw bestelling in orde kunnen maken. Het magazijn is op zaterdag gesloten.

Als extra service bieden wij u de mogelijkheid om online de benodigde onderhoudsproducten voor uw vloer te kopen. U kunt deze thuis laten bezorgen of laten reserveren in onze winkel zodat deze klaar staat bij uw volgende bezoek. Klik eenvoudig op SHOP en kies uw onderhoudsproduct(en).

Contact Opnemen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken