Systeemplafond in alle soorten en maten

Systeemplafonds, gipsplafonds, glazen plafonds, spanplafonds

De waarde van een plafond wordt vaak onderschat. In een woning, kantoorpand, showroom of winkel is het plafond, samen met de vloer, grotendeels sfeerbepalend. Verhaag levert oplossingen voor alle wensen op het gebied van plafonds. Voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten, voor grote oppervlakten en voor kleine ruimtes. Systeemplafonds, gipsplafonds, aluminium lamellenplafonds, cassetteplafonds, glazen plafonds. Een strak spanplafond; zomaar een greep uit de mogelijkheden. Verhaag is bovendien Rockfon Plafond Partner, een van de twintig geselecteerde afbouwbedrijven die deze minerale plafondtegels in nauwe samenwerking met de fabrikant mag promoten. Daarnaast is Verhaag ook Gyproc Professional en Armstrong Omegashop.

Plafondverwarming op maat
Energiezuinige, gezonde manier van verwarmen

Verhaag levert plafondverwarming/koeling op maat. Plafondverwarming is een energiezuinige, behaaglijke en gezonde manier van verwarmen (en koelen). Uiteraard zijn deze noviteiten ook in de showroom van Verhaag verwerkt en kunt u tijdens een bezoek deze manier zelf persoonlijk ervaren en beoordelen.

Contact Opnemen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken