Kwaliteit in maatwerk scheidings- en systeemwanden

Wanden voor efficiënt ruimtegebruik of akoestische oplossingen 

Scheidingswanden of systeemwanden worden in woningen, winkels en kantoren steeds vaker toegepast. Logisch, want scheidingswanden zorgen voor efficiënt ruimtegebruik en kunnen bovendien fungeren als echte blikvangers. De mogelijkheden zijn eindeloos, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Creëer een nieuwe kantoorruimte of vergaderruimte middels mooie scheidingswanden eventueel voorzien van vensters. Een paradepaardje is het akoestische wandpaneel van Kairatin, mogelijk met elke gewenste afbeelding, die bij geluidsproblemen en vochtabsorptie in grote ruimtes zoals bijvoorbeeld concertgebouwen een oplossing biedt. Vaak kunnen binnen een kantooromgeving aanpassingen in wanden en plafonds al een heel nieuwe praktische werkplek creëren. Laat u verassen door de mogelijkheden.

WANDVERWARMING

Energiezuinige en gezonde manier van verwarmen

Verhaag levert wandverwarming/koeling op maat. Wandverwarming is een energiezuinige, behaaglijke en gezonde manier van verwarmen (én koelen). In de showroom van Verhaag zijn wanden opgesteld waarin wandkoeling en verwarming verwerkt is die geput is uit aardwarmte.

Contact Opnemen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder. Vul onderstaande gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Niet leesbaar? Verander tekst. captcha txt
0

Typ uw zoektermen in. Druk op enter om te zoeken