Zelf aan de slag in een leerzame workshop

Leer je eigen woonstijl kennen en maak een moodboard

Het doel van deze workshop is bepalen welk type interieur bij je past.
Onder begeleiding van een professionele woonstyliste leer je met foto’s, materialen en kleurstalen je eigen woonstijl kennen en die vervolgens visueel te presenteren. De workshop wordt gegeven in de inspirerende showroom van Verhaag.
Een workshop duurt circa 2,5 uur en kost         € 40,- p.p.
Locatie : Horsterweg 38 Sevenum

Een workshop is mogelijk vanaf 6 personen.
De kosten zijn inclusief de benodigde materialen, koffie/thee en iets lekkers. Voor opgave of meer informatie kunt u contact opnemen met Carlijn Verhaag via: interieuradvies@verhaagparket.nl

logo-boekResultaten van deelnemers aan de workshop:

Christel; “vrijdag na de workshop ben ik meteen (kon het niet laten…) met de meubeltjes gaan schuiven en de indeling bevalt ons allemaal heel erg goed. Bedankt voor de goede, bruikbare tips en gezellige workshop. De komende tijd gaan we ons verder (rustig) oriënteren op de gordijnen, vloer etc.”

Anja; “Nog bedankt voor gisteren, het plan is echt prima en we zijn al met de uitwerking bezig. 2 antraciete rolgordijnen en tapijt hebben we al gekocht! Mijn man is blij met zijn leeshoek die er komt en ik zie dat (hem) op die plek helemaal
zitten,super!”

Marita; “Afgelopen maandag zijn mijn meubels gekomen. Bankstel en eetkamerstoelen. Het ziet er gezellig uit. Je was benieuwd naar het resultaat, dus nodig ik je bij deze uit om te komen kijken”.